METGES DE CONFIANÇA A PROP VOSTRE

Especialitats

Al nostre centre mèdic, disposem de un ampli ventall d'especialitats pels nostres pacients.

 

 

Aparell Digestiu

Dr. Eduard BRUNET

Odontologia

Dra. Laura KHOURY i RIBAS

Llicenciada en Odontologia al 2011. Master en Oclussió i Rehabilitació oral al 2014. Profesora Associada d'Odontologia Integrada i Pràcticum de la Universitat de Barcelona. Professora de Postgrau de Pròtesis a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques. SCOE. Abonats, Privats i Mútues (AEGON, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA)

Dra. Irma YTCHART i MIRALLES

Llicenciada en Odontologia al 2011. Màster en Oclusió i Rehabilitació Oral al 2014. .Abonats, Privats i Mútues (AEGON, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA)

Endocrinologia i nutrició
Dr. Antonio MAS

Llicenciat en Medicina el 2009. Especialista en Endocrinologia i Nutrició des de 2014. Coordinador de la Unitat d'Endocrinologia i Nutrició del Hospital Universitari del Sagrat Cor. Professor de cursos de preparació del MIR.

Abonats, Privats i Mútues (AMDIF, ADESLAS, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA, CIGNA, CASER, FIATC, ALLIANZ, ATLANTIDA, L'ALIANÇA, AEGON, VITAL, CLINICUM, ASEFA, IML, AVANT, DKV (NO MUFACE),AME)

Nutricionista
Sra. Farah ABOUGEIB

Grau en Farmàcia al 2015.

Grau en Nutrició Humana i Dietètica al 2018.

Abonats i Privats.

Psiquiatria

Dra. Mª Antònia LOPEZ

Llicenciada en Medicina el 1982, especialista en Psiquiatria. Amplia experiència clínica en adults i adolescents. Abonats, Privats i Mútues (ASSISTÈNCIA SANITÀRIA COL·LEGIAL, AEGON (NO Labor), ALLIANZ, MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA, ALIANÇA, CASER, FIATC, VITAL, CLINICUM, AVANT, AMDIF, DKV (NO Muface), AME)

Podologia

Sra. Carolina MONTES

Cirurgia Digestiva
Dr. HAISSAM

Llicenciat en Medicina. Especialista en Cirurgia General el 1981.

Especialista en Cirurgia de l'Aparell Digestiu el 1982.

Cirurgià del Servei de Coloproctologia de l'Hospital del Sagrat Cor.

Abonats, Privats i Mútues (AMDIF, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA, FIATC, ASEFA, ATLANTIDA, CASSER, ALLIANZ, CIGNA, L'ALIANÇA, AEGON, CLINICUM, VITAL, AVANT, AME)

Dr. Pere CLOS

 

Abonats, Privats i Mútues (ADESLAS, AGRUPACIÓ, DKV, ALLIANZ, ALIANÇA-DIVINA PASTORA, ASEFA,

 

CASER, CIGNA, FIATC, MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA, AEGON, AME, ATLANTIDA, COSALUD)

Cirurgia Vascular i Angiologia
Dr. Juan Antonio LÓPEZ

Llicenciat en Medicina. Especialista en Cirurgia Vascular i Angiología des de 1997. Metge Adjunt del servei de cirurgía vascular i angiología de l'Hospital de Mataró. Abonats, Privats i Mútues (ALLIANZ, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA, FIATC, ATLANTIDA, ADESLAS, CIGNA, AME)

Psicologia Adults

Sra. Esther IGLESIAS

Psicòloga. Llicenciada el 2000. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia. Màster en Psicologia Forense. Experta en emergències i catàstrofes.

MÈDICA DE PREMIÀ

MÈDICA DE PREMIÀ

TLF:937 52 37 62

© 2019 Médica Premia. Disseny i creaciò Di2web.com