top of page

METGES DE CONFIANÇA A PROP VOSTRE

Especialitats

Al nostre centre mèdic, disposem de un ampli ventall d'especialitats pels nostres pacients.

 

 

Aparell Digestiu

Dr. Francesc RAMENTOL

Especialista en Aparell Digestiu. Abonats, Privats i Mútues (ASSISTÈNCIA SANITÀRIA COL·LEGIAL, ADESLAS, ASEFA, VITAL, AEGON, CIGNA, CASER, MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA, AGRUPACIÓ MÚTUA, FIATC, ATLANTIDA, CLINICUM, AME, COSALUD, ALIANÇA-DIVINA PASTORA, AXA, MUTUACAT)

Odontologia

Dra. Laura KHOURY i RIBAS

Llicenciada en Odontologia al 2011. Master en Oclussió i Rehabilitació oral al 2014. Profesora Associada d'Odontologia Integrada i Pràcticum de la Universitat de Barcelona. Professora de Postgrau de Pròtesis a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques. SCOE. Abonats, Privats i Mútues (AEGON, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA, ADESLAS)

Dra. Irma YTCHART i MIRALLES

Llicenciada en Odontologia al 2011. Màster en Oclusió i Rehabilitació Oral al 2014. .Abonats, Privats i Mútues (AEGON, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA, ADESLAS)

Endocrinologia i nutrició
Dr. Antonio MAS

Llicenciat en Medicina el 2009. Especialista en Endocrinologia i Nutrició des de 2014. Coordinador de la Unitat d'Endocrinologia i Nutrició del Hospital Universitari del Sagrat Cor. Professor de cursos de preparació del MIR.

Abonats i Privats 

Nutricionista
logo medica_1.png
Sra. Farah ABOUGEIB

Grau en Farmàcia al 2015.

Grau en Nutrició Humana i Dietètica al 2018.

Abonats i Privats.

Psiquiatria

Actualment no disposem d'aquest servei

Podologia

logo medica_1.png
Sra. Nora OUAHABI

Graduada en Podologia. Màster en Cirurgia del peu. Abonats, Privats i Mútues (ADESLAS, DKV (no MUFACE), CIGNA, ATLANTIDA, MÚTUA GENERAL DE CATALUNTA. ASSSA, AGRUPACIÓ MÚTUA, FIATC, COSALUD, ALIANÇA-DIVINA PASTORA, ALLIANZ, VIVAZ, VITAL SEGUROS, AXA, MUTUACAT)

Encabezado 4

Cirurgia Vascular
thumbnail_IMG_5076.png
Dr. Marvin GARCIA

Llicenciat en Medicina i Cirurgía. Especialista en Angiologia i Cirurgía Vascular. Metge Adjunt del Servei d'Angiología i Cirurgía Vascular del Hospital Vall d'Hebrón.

Abonats, Privats i Mútues (ASSISTENCIA SANITARIA COL·LEGIAL, ADESLAS, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA, ATLANTIDA, FIATC, CIGNA, VITAL, DKV, DIVINA PASTORA, ASSSA, CLINICUM, COSALUD, CASE, MUTUACAT)

Psicologia Adults
Sr. Eduard CARRATALÀ

Psicòleg especialista en adolescents a partir de 16 anys i adults. Abonats, Privats i Mútues (AGRUPACIÓ MÚTUA, MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA , DKV)

Encabezado 5

Sra. Esther IGLESIAS

Psicòloga només per adults. Llicenciada el 2000. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia. Màster en Psicologia Forense. Experta en emergències i catàstrofes. Abonats, Privats i Mútues (AGRUPACIÓ MÚTUA, DKV (no MUFACE), MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA)

MÈDICA DE PREMIÀ

bottom of page